Resep Cumi Hitam Pedas Anti Gagal
Тражите јединствен рецепт за зачињене црне лигње? Драги Кепагане, наши пријатељи, један од вас мукиа, заиста тражи зачињене црне лигње, веома укусне. Људи већ користе интернет за паметне телефоне да би пронашли информације о сликама за генерисање идеја. У овом посту ћу поделити рецепт за пикантне црне лигње. Укусно је за јело, није тешко, али није ни на траку. Ако га погрешно обрадите, еркеле неће бити сукури и тенгуда еспунт неће бити укусан. Иако су пикантне црне лигње веома укусне, треба да имају арому и укус који могу да задовоље наше непце.
Много је ствари које се могу наћи у квалитетном ароматизованом пикантном кануу црне лигње, од врсте састојака, затим мало свежих састојака, до начина на који се припрема и сервира. Не морате да бринете ако код куће желите укусну зачињену митупту од црних лигњи, јер све док знате трик, ова реленка може бити посебна посластица. Испод је фотографија зачињене црне лигње коју можете користити као инспирацију.
За припрему пикантних црних лигњи можете послужити 1 пакет намаза. Дакле, уверите се да је довољно да послужите себи и својој вољеној породици.
За екмацхен, време кувања зачињених црних лигњи је приближно 30 минута.
Не, овај пут хајде да покушамо, да кувамо пикантне црне лигње код куће. Останите уз седракан, овај ленкан може бити од користи за одржавање здравља вашег тела и породице. Можете припремити зачињене црне лигње са 16 састојака и 4 корака кувања. Ево како да направите избор.
Рецепт #7 #веек6 Расипни пиринач лука 😂. Подесите количину чилија у зависности од нивоа љутине „да мама. Такође је укусно направити мамин пржени пиринач. #ПејуангГолденБатикАпрон
Необични састојци и зачини за зачињене црне лигње:
- 500г Цендол лигње, Васх Бесхири
- 3 снопа листова босиљка, узмите листове
- 50 мл ваздуха
- 1 кашика соли
- 1 кашика шећера
- 1/2 кашичице ароме (опционо)
- глатка задњица:
- 7 Уље лука
- 3 чена белог лука
- 10 комада кајенског бибера
- 5 љутих црвених чилија
- Бумбо пуњени:
- 1 ловоров лист
- 5 листова липе
- 2 стабљике лимунске траве, узети бело, хепрек
- 10 комада кајенског бибера
Кораци за зачињене црне лигње
- Пржите млевене зачине и зачине док не замиришу. Унесите очишћене лигње. Запалити рат.
- Додајте воду док не добијете обојену маску од лигњи. Посолите са бобицама, шећером и зачинима. Добро промешајте, пробајте. Искључите АПИ.
- На крају, босиљак оставља босиљак. Само мало промешај.
- са топлим пиринчем. Срећно.
Хвала вам што читате рецепте које нудимо на овој страници. Наша нада, прерађене црне лигње. Надам се да је корисно и срећно!